avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii-neclaritati privind salarizarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii-neclaritati privind salarizarea

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este o problema daca salariul din CIM este 650, iar salariatul primeste lunar un salar mai mare decat acesta?
Trebuie justificata diferenta de salariu?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 20:10, 3 Aprilie 2009
Este posibil ca salariul sa fie mai mare in conditiile in care la acest salariu aplicati sporul de vechime , ore suplimentare, premii, etc. Orice diferente de salariu trebuie justificate.
Diferenta este platita legal?Sau la negru?
Diferenta este platita legal, dar intr-o luna este mai mare in alta mai mica, deci nu se pot aplica sporuri fixe
Mentionez ca e vorba de prductie.

Multumesc
Asa cum spunea si Sorin Susca, pot fi orele suplimentare, etc.

Primiti fluturas, semnati stat de plata pentru salariul lunar?
Cu angajatorul cati bani ati negociat la angajare?
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2009
crimson, utilizator
posibil sa fie platit in acord direct ...

Alte discuții în legătură

Plata salariat pentru timp efectiv lucrat ralucagogiltan ralucagogiltan care este modalitatea in care un angajator poate incheia salariatilor contracte individuale de munca prin care acestia sa fie salarizati in functie de timpul ... (vezi toată discuția)
Norma de productie vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa ma ajutati cu o informatie!Doresc sa stiu cum pot sa platesc salariatii pe baza normei de productie? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Salariu procentual din realizari ilmir1 ilmir1 Buna ziua Detin o firma si vreau sa angajez personal pentru vanzari. Doresc sa platesc persoanele strict dupa realizari caci nu mi se pare corect nici sa vin ... (vezi toată discuția)