avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa adaug in cartea de munca ... ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa adaug in cartea de munca ... ?!

buna ziua,
am lucrat in 2010 ca lucrator sezonier in anglia, 1 1/2 luna. ce vreau sa intreb daca aceasta perioada o pot adauga la cartea de munca si cum ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
stefanluigi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 29 Noiembrie 2013
1. Perioadele de timp lucrate in strainatate de cetatenii romani se dovedesc cu actele originale emise de unitatile la care s-a desfasurat activitatea, in afara de cazurile in care, in conventiile incheiate de Romania cu alte state, se prevede altfel.

2. Pentru a va fi luata in calcul ca stagiu de cotizare la pensie , trebuie sa obtineti formularul E 207 din Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime în muncă Danaioana Danaioana Bună ziua, Vechimea în muncă, dovedită prin carnet de muncă și obținută în Republica Moldova, poate fi luată în considerare la angajare, pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca in suedia Radu Husar Radu Husar Salut, am lucrat timp de 5 luni in Suedia si as dori sa stiu daca trebuie sa completez vreun formular sau ceva, si unde trebuie dus, pentru a imi adauga ... (vezi toată discuția)
Echivalare ani lucrati in sua cata_t cata_t Buna.Am lucrat in perioada 2005-2008 in SUA, cu contract de munca necalificata.As dori sa stiu cum pot trece cei 3 ani lucrati acolo pe cartea de munca din ... (vezi toată discuția)