avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

pot face procura pe numele soacrei mele sa ma imputerniceasca daca ea nu este in tara.procura in lipsa ei pe numele ei??
Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 22:56, 29 Noiembrie 2013
mamymeu82 a scris:

pot face procura pe numele soacrei mele sa ma imputerniceasca daca ea nu este in tara.procura in lipsa ei pe numele ei??

va rog sa reformulati intrebarea!
daca intrebarea dvs. este ...,daca se poate face procura pe numele soacrei dvs. ??? da sigur, se poate, la orice notariat cu buletinul dvs. si al si o copie a soacrei sau.... a celui caruia vreti sa-i faceti procura. succes
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
Alex Niculescu, Consilier juridic
am nevoie ca soacra mea sa faca ceva demersuri in locul meu in italia.si sa i fac eu o procura .ea este acolo,si nu am buletinul ei
daca dumneavoastra o imputerniciti pe soacra, puteti face procura la oricare birou notarial din tara, fara a fi necesara prezanta acesteia. numai ca aveti nevoie de datele de buletin/carte de identitate sau pasaport. nu este neaparat necesara copie dupa actul de identitate. macar datele sa vi le comunice telefonic si sa va asigurati ca sunt corecte.

antonia77, utilizator
avem o problema,buletin expirat,pasaport nu are
mamymeu82, utilizator

Alte discuții în legătură

Procura cumparare imobil dana 50 dana 50 Buna as avea si eu o intrebare la care as dori un raspuns concret si sigur.Eu sunt in Italia si as dori sa cumpar o casa in Romania, pot face o prucura aici in ... (vezi toată discuția)
Ce acte ii trebuie unui minor pentru a trece granita Elena Mitru Elena Mitru Buna ziua.Mama mea a fost intr.o relatie de concubinaj cu un barbat acum 16 ani si 10 luni din care a rezultat fratele meu,fiind recunoscut pe numele lui,insa ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de naștere AnnaMariiia AnnaMariiia Bună seara! Cum pot scoate un duplicat al certificatului de naștere al cuiva, cu împuternicire de la el, dacă nu are buletin, carte de alegător, permis, ... (vezi toată discuția)