Buna as avea si eu o intrebare la care as dori un raspuns concret si sigur.Eu sunt in Italia si as dori sa cumpar o casa in Romania, pot face o prucura aici in Italia unde mentionez ca o imputernicesc pe sora mea sa semneze actele in numele meu (AM vorbit cu un notar in ro si mia spus ca nu ,....procura se face in ro...:-(::)
Puteti face o procura in Italia, fie la un notar, fie la Consulat, direct in limba romana.In situatia in care o faceti la un notar din Italia, aceasta trebuie tradusa si legalizata semnatura traducatorului in tara.
v-a multumesc,dar nu inteleg totusi de ce notarul cu care am vorbit din Romania mia spus ca nu se poate face,de fapt eu am mers pe conceptia ca se poate face,v-a multumesc din nou si o sa ma interesez unde si cum....:D
am buletin valabil,dar daca ma pute-ti ajuta sa imi spune-ti ce acte imi trebuie de la sora mea din Romania(buletinul persoanei pe care vreau sa o imputernicescsi imi trebuie si datele proprietarului si casei pe care vreau sa o cumpar?)notarul de aici nu stie ce sa scrie in procura???? ma intreaba pe mine ce trebuie sa contina procura....cred ca o sa incerc la alt notar....
Aveti nevoie de datele coplete de buletin ale persoanei pe care o imputerniciti, cel mai bine o copie dupa cartea de identitate sau pasaport si o copie dupa actul de proprietate al imobilului pe care doriti sa-l achizitionati.
Acte identitate
Adrian37
Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)