avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant de lichidare

Buna seara,

Am o firma care este in dizolvare + radiere. In data de 13.09.2013 s-a publicat in MO hotararea AGA de dizolvare a societatii. In data de 26.11.2013 s-a facut balanta de lichidare, s-a platit impozitul pe dividende si s-a obtinut certificatul fiscal de la anaf ca nu are datorii. Intrebarea mea este ce data se trece in formularul S1039 si cand se depune acest bilant la anaf?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:16, 30 Noiembrie 2013
Avand in vedere prevederile art.27 alin.(5) din Legea contabilitatii nr.82/1991,actualizata,
conform carora perioada de lichidare este considerata un exercitiu financiar,trebuie sa intocmiti acest bilant,in 3 exemplare,cu data de 26.11.2013,urmand sa-l depuneti cat mai urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma radiata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema, nu am mai facut pana acum. Am depus actele de dizolvare si lichidare la registru, urmand sa le ... (vezi toată discuția)
Completare bilant de lichidare carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu cateva precizari referitor la bilantul de llichidare S1039.... stiu ca exista consultanti pt asta, dar persoana in cauza ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)