Buna ziua,
Respectuos - va rog mult - raspunsul la aceste - intrebari,anomalii,ciudatenii =
[editat]
2) Cit mai dureaza,,va mai dura - pina la final - primirea - SULTEI? EXISTA VREUN TERMEN,,INTERVAL DE TIMP = de la ,,,pina la ?Cind se va organiza,,vinde la - licitatie imobilul - pt ca doresc sa - DAU EU SULTA DEBITORULUI= sa cumpar eu,creditor ..
Actualul - Debitor - a vindut conform actelor notariale - in perioada sept 2010 - sept 2013 = doua imobile//(de la parinte la copil ) - cu acesta din 21 august 2013 - SI NU ARE BANI - PT PLATA SULTEI ??
Interpretarea,,Aprecierea si Coroborarea probelor de catre ?? Instante - cred ,,nu? Cum au interpretat ?
- 2/a)Expertiza sau Evaluare imobil - in iulie 2010,,
- Sentinta civila Fond in sept 2011,,Decizie civila Recurs = in dec 2012,cind devine = irevocabila,,
- Dosar de Executare silita = in 25.06.2013,,,apoi =
- Admiterea cererii de executare silita//08.07.2013 ( si nu imobiliara = urmarirea silita asupra intregului patrimoniu al - debitoriului - egal imobilul partajat/cu decizia - irevocabil din dec 2012,,altceva nu mai avea pe numele debitorului - avusese timp sa vinda )) si
- Incuviintarea executarii silite in 08.07.2013, eu ii devin - client,,iar EL tradeaza interesele clientului = prin = neinformarea clientului sau ref la inceput de iulie 2013 = asista,participa,,alaturi de debitor,,de agent politie,,,si nu ma informeaza - ref la - schimbarea- butucului - usa de intrare in imobil- in discutie/partajat -,unde numai EU am avut cheiei,grija si toate in perioada = 2003 - iulie 2013
cred,,in perioada = 20.08.2013 - 15.09.2013 = cu sau fara stiinta sa( complicitate) Debitorul - vinde( vinzare falsa = de la parinte la copil) - imobilul partajat prin Birou Notarial in 21.august .2013- numai unuia din cei doi copii ai fostei familii,,astfel ca - il informeaza de aceasta vinzare pe Executor - clientul/Creditorul.- la sfirsitul lui oct 2013
Alta - Cerere de executare silita- din 14 nov 2013 ,alt dosar probabil,alt timp pierdut - impotriva ultimului proprietar al imobilului acum - cu - IPOTECA ( de asta data - unul din copii fostei familii- fiind - actualul,ultimul proprietar)
- CE MAI URMEAZA SI CIT TIMP ? = Aprobarea noii Cereri de executare silita ? Organizarea de 1,,de 2 licitatii ?Asteptam - obtinerea de catre - noul proprietar a unui CREDIT bancar - pt plata - SULTEI ,,si nu va mai - exista - licitatie,cu posibilitatea Creditorului de a cumpara ?
- Este - corecta - vinzarea imobilului partajat si vindut pe ascuns,fara licitatie in 21 august 2013 = de la parinte la copil ?
[editat]
Va multumesc = mult,,anticipat si in mod sincer - pt ca apreciez - ajutorul domniilor voastre..
Cu multa stima//Creditor
Cel mai recent răspuns:
ContSters124097 , utilizator
23:34, 2 Decembrie 2013