avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita = Etape,,Durata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita = Etape,,Durata

Buna ziua,

Respectuos - va rog mult - raspunsul la aceste - intrebari,anomalii,ciudatenii =

[editat]

2) Cit mai dureaza,,va mai dura - pina la final - primirea - SULTEI? EXISTA VREUN TERMEN,,INTERVAL DE TIMP = de la ,,,pina la ?Cind se va organiza,,vinde la - licitatie imobilul - pt ca doresc sa - DAU EU SULTA DEBITORULUI= sa cumpar eu,creditor ..

Actualul - Debitor - a vindut conform actelor notariale - in perioada sept 2010 - sept 2013 = doua imobile//(de la parinte la copil ) - cu acesta din 21 august 2013 - SI NU ARE BANI - PT PLATA SULTEI ??

Interpretarea,,Aprecierea si Coroborarea probelor de catre ?? Instante - cred ,,nu? Cum au interpretat ?

- 2/a)Expertiza sau Evaluare imobil - in iulie 2010,,

- Sentinta civila Fond in sept 2011,,Decizie civila Recurs = in dec 2012,cind devine = irevocabila,,

- Dosar de Executare silita = in 25.06.2013,,,apoi =

- Admiterea cererii de executare silita//08.07.2013 ( si nu imobiliara = urmarirea silita asupra intregului patrimoniu al - debitoriului - egal imobilul partajat/cu decizia - irevocabil din dec 2012,,altceva nu mai avea pe numele debitorului - avusese timp sa vinda )) si

- Incuviintarea executarii silite in 08.07.2013, eu ii devin - client,,iar EL tradeaza interesele clientului = prin = neinformarea clientului sau ref la inceput de iulie 2013 = asista,participa,,alaturi de debitor,,de agent politie,,,si nu ma informeaza - ref la - schimbarea- butucului - usa de intrare in imobil- in discutie/partajat -,unde numai EU am avut cheiei,grija si toate in perioada = 2003 - iulie 2013

cred,,in perioada = 20.08.2013 - 15.09.2013 = cu sau fara stiinta sa( complicitate) Debitorul - vinde( vinzare falsa = de la parinte la copil) - imobilul partajat prin Birou Notarial in 21.august .2013- numai unuia din cei doi copii ai fostei familii,,astfel ca - il informeaza de aceasta vinzare pe Executor - clientul/Creditorul.- la sfirsitul lui oct 2013
Alta - Cerere de executare silita- din 14 nov 2013 ,alt dosar probabil,alt timp pierdut - impotriva ultimului proprietar al imobilului acum - cu - IPOTECA ( de asta data - unul din copii fostei familii- fiind - actualul,ultimul proprietar)

- CE MAI URMEAZA SI CIT TIMP ? = Aprobarea noii Cereri de executare silita ? Organizarea de 1,,de 2 licitatii ?Asteptam - obtinerea de catre - noul proprietar a unui CREDIT bancar - pt plata - SULTEI ,,si nu va mai - exista - licitatie,cu posibilitatea Creditorului de a cumpara ?

- Este - corecta - vinzarea imobilului partajat si vindut pe ascuns,fara licitatie in 21 august 2013 = de la parinte la copil ?
[editat]

Va multumesc = mult,,anticipat si in mod sincer - pt ca apreciez - ajutorul domniilor voastre..

Cu multa stima//Creditor
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters124097 , utilizator 23:34, 2 Decembrie 2013
Nu exista legal prevazut termen pentru executare imobil
Exista posibilitatea sa se organizeze n licitatii la care sa nu se prezinte eventuali interesati
Am inteles si va multumesc mult pt - consiliere,,ajutor..
gi-jane2, moderator
Domnule, nu am inteles nimic din jocurile alea duble. Nu va place cum joaca executorul, luati un avocat si-i urmareste miscarile in dosarul de executare.
In rest, nu prea va pot ajuta, nu am priceput prea multe din descrierile dv. lacunare...
Ce teapa sa se considere daca nimeni nu vine sa cumpere imobilul?
Buna ziua
Nu este vina dvs,,este vina mea,,nu am fost explicit,clar
- a) 27.06.2013 = se depune - Cerere de executare silita asupra intreg patrimoniului= alcatuit numai din imobilul -partajat/in discutie..
b) 08.07.2013 = prin Incheiere se ADMITE si se INCUVIINTEAZA EXECUTAREA SILITA
- c)la inceput de iulie 2013 = asista,participa,,alaturi de debitor,,de agent politie,, la - schimbarea- butucului - usa de intrare in imobil- in discutie/partajat -,unde numai EU am avut cheiei,grija si toate in perioada = 2003 - iulie 2013 - si desi ma intilnesc cu dl executor - nu ma informeaza despre = schimbarea butucului usa,in prezenta Politiei si a unui reprezentant al BEJ.
- .Apoi eu inteleg ca = oficial - executarea silita - incepe din 08.07.2013,,si ca urmare in data de = 20.08.2013 - deci in timpul executarii silite(inceputa in 08.07.2013) si fara sa fiu anuntat de nimeni( nici de debitor nici de executor) - Debitorul - VINDE imobilul in discutie la un Birou Notarial ((= vinzare falsa,fara bani =de la parinte - numai unuia din copii pt ca debitorul SA NU AIBE NICI UN BUN DE - URMARIT,,SA AIBE TOT PATRIMONIUL EGAL CU ZERO..
-Informez - executorul si incepem - partea a 2 a a executarii - contra - copilului/devenit noul proprietar din 20.08.2013,,deci incep razboiul murdar contra- propriului copil
.Inteleg ca sunt lacune ale - legii in domeniul - executarii silite,, daca pot vinde eu debitor - imobilul in discutie,,in timpul executarii silite,,fara sa platesc - sulta si fara a fi nevoie de semnatura creditorului -
Cit priveste - varianta avocat.avocati = nu am avut bani pt avocat/i in acesti patru ani,,

Daca nu am fost clar - este vina mea,,nu este vina dvs - pt care - am o deosebita stima si deosebit respect si admiratie..

gi-jane2, moderator
Interventie moderator
@bunkerom, va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare in forum asa cum facem si noi, toti ceilalti.

1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule,sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

2.1. (...) De asemenea nu ne plac utilizatorii care aduc jigniri sau injurii unor institutii sau unor categorii profesionale. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Regulamentul intergral il puteti citi aici

www.avocatnet.ro/content/tag...

In caz de nerespectare a avertismentului, utilizatorul in cauza va fi banat temporar sau definitiv. Abaterile repetate pot duce la banarea temporara sau definitiva a contului.

De aceea, daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii pe acest forum.

Alte discuții în legătură

Modalitati de incasare a sultei din 2010 sudurluk55 sudurluk55 Modalitati de incasare a sultei din 2010 Buna ziua Sulta care trebuia platita in sept 2010 - ramine aceiasi si in april 2014? - Nu se ... (vezi toată discuția)
se joaca - "" la dublu "" - ref executare silita ? ContSters124097 ContSters124097 Respectuos va solicit opinia,dvs fata de situatia urmatoare = Se sta,,se joaca - la doua mese- in acelasi timp ?? Ca in politica ? = jucam cu UE si cu ... (vezi toată discuția)
Cai de atac - executare silita Maiglo Maiglo Buna ziua, Am primit o somatie de executare silita, in 15 zile sa platesc debitul sau imobilul va fi vandut la licitatie. Daca instanta nu a fixat niciun ... (vezi toată discuția)