Paste fericit si sanatate/
Va multumesc sincer pt amabilitate,timp,ajutor si bunavointa dvs
1) Nu este = bunavointa, In sept 2009/la depunere acte partaj/chemare in judecata unde solicita atribuire imobil si promite( plata sultei,=minte/minciuna),
- 2)In sept 2011/terminare Fond,instanta atribuie incorect imobilul cu plata sultei promise,,fara a preciza data/viclenia Instantei,sau INSELACIUNE a instantei( in 2020,in 2025, 2030 = cutremur,deces,schimbare monetara,razboi/instabilitate gen Ucraina etc,,precizind numai suma)
- Practic nu este sept 2010,,pt acei 3 ani( 2010 am scris eu gresit),, este corect= terminare Fond sept 2011 si terminare contestatie in anulare = april 2013,
- 3)Deci 3 ani incep a curge din sept 2011= pronuntare Fond ((april 2012/terminare Apel,,, dec 2012= terminare Recurs,,,april 2013 pronuntare Contestatie.
- 4)Bunavointa nu este pt ca eu consider ca m-am incadrat la termenul cu cei 3 ani = Sentinta Fond/sept 2011 si depunere cerere de executare in iunie 2013/1 an si 9 luni, iar cistigatorul partajului= vinde in ultimii 3 ani( vinzare falsa/falsa insolventa prin BNP/notar,fara bani= tata/fiu,,mama/fiica) doua imobile/singur proprietar si nu are bani de plata sultei,,decit fortat/prin executare silita.rn
- 5)Cred ca din cauza = tepelor,,inselaciunilor pe toate liniile,nemeritate( un exemplu = Sentinta Fond = atribuie imobilul,,pt ca = a)a obtinut venituri/(inselaciune = si gunoierul aduce venituri,si femeia de servici,angajata aduce venituri,dar nu -economii pt trei - pt sase imobile si b) a participat la ""SUSTINEREA " familiei= aceste 2 subpuncte au adus -ECONOMII pt cumpararea de bunuri/ inchei exemplul de inselaciune a Instantei)),a bunavointei mele din ultimii 20 ani,a starii de nemultumire - nu am putut fi clar
- 6)Apoi Incep executarea prin BEJ in iun 2013,iar in ,in sept 2013,dupa depunere cerere executare,deci in sept 2013= Debitorul vinde obiectul partajat la care trebuia platita sulta/deci in timpul executarii silite.rn
-.7)Capcana am incasat-o = cred ca a fost =a) ori dovada intabularii/certificatul fiscal,,ori b) semnare de Creditor in 17.04.2014 a- unei cereri de plata a sultei in " CONT DE CONSEMNARE,, art 563 Cod Proc Civ,, cont de consemnare,si ORDINE DE PREFERINTA = care cer/cere minim alte 15 zile max alti ani,,cu plata la cheremul executorului/care a facut tot timpul joc dublu si a tras de timp cit a putut de mult... rn]
- 8)Oricum ,m-am dus DEGEABA in 17.04.2014 ,pt o cerere plata sulta in cont de consemnare(((o mie de ginduri,mi-am stricat toata ziua= de la 11,00 la 15,00,pt a semna o cerere de plata a sultei in a)"cont de consemnare"" si b)ordinea de preferinta/
- 9)Capcana = cererea de plata a sultei in cont de consemnare ((neprezentata in ultimele 10 - 12 luni,pt a putea fi studiata in liniste,,ci in ultima ORA,cind eu tot timpul intrebam = ce etape au fost si ce etape mai urmeaza/care si cite etape mai sint/urmeaza,,iar nimeni nimic,,decit ? )),,a) CONT DE CONSEMNARE care mai vrea,mai cere ,mai doreste un min alte 15 zile,,maxim neprecizat= 1 - 3 ani? si b) ORDINEA DE PREFERINTA cu plata tuturor datoriilor/prima data iar apoi "U R M I N D" a fi platita sulta.in urmatorii ani,daca s-o putea,,daca nu incepe razboiul. Deci o puteam semna in ultimul an de cind am dosar la
B E J,calm,citita,si documenta adica= neglijenta, superficialitate,tragere de timp si sau=inselaciune.
Paste fericit si sanatate
Am inteles perfect,,si va multumesc mult pt toate mesajele ,raspunsurile si ajutorul dat,primit de subsemnatul.
Cit priveste - angajarea unui avocat - toata lumea stie acest lucru,,,dar poate - nu am bani de piine/.Am 59 ani,,am studii superioare de subinginer - din 1982,terminate,cazier curat/fara condamnari,puscarie,,si nu gasesc loc de munca decit ca paznic/agent paza, si cam scirtie incheieturile cind ma incalt cu ciorapii.
Nu loc de munca ,nu somaj,,nu pensie,,nu chirie,,si nici vinzare la 50 % sau 40 % din pret corect al uni imobil sau un intravilan Eforie Nord/puse in vinzare)si apoi = NU AM PT CINE MUNCI,CUI LASA.= la hotii care m-au furat - nu las,, iar rudele - ma cunosc - daca le dau,,o data pe an daca vin - vin sa ceara,cu caracter- nerambursabil.. Sa merg sa muncesc = in ploaie ,in frig,sa ma inbolnavesc - pentru? - pentru a lasa,a ramine la altii ? Voi vinde - in pierdere,,la jumate din pret sau la 40 % din pretul corect - cum ma roaga altii - si ma voi descurca singur - in urmatorii 10 ani/cit voi mai trai,,fara alte chinuri,,boli,sau umilinte = functie,grad,cariera,distruse..
Nu s-a vindut nimic,,ce oferte de cumparare am primit la anunturi - au fost "murdare" si am refuzat,,si drept urmare,,am fost nevoit sa fiu - fara avocat