Modalitati de incasare a sultei din 2010
Buna ziua
Sulta care trebuia platita in sept 2010 - ramine aceiasi si in april 2014?
- Nu se recalculeaza?Risc,accidente,deces,schimbari monetare,,pierderi,o dobinda,penalizari intirziere ?
- Stiu ca un imprumut la orice banca- are,suporta,se aplica - dobinda la imprumut pe an.,. La sulta aceasta - ? Ea raminea aceiasi si in sa zicem 2015 ?
- Nu i-mi spune - absolut nimeni - nimic,,si mi se pare tare ciudat.
- Sint anuntat prin email pe 16.04 ca pe 18.04 2014/vineri,zi scurta pt banci la ora 12,00 sa ma prezint la B E J pt - a incasa debitul/sulta//
-Cred ca plata se va face,dar undeva este - capcana = si vineri,si la 12,00 plus saptamina cu - PASTELE plus alte ciudatenii.Doar sa merg - la dl Executor,,in alta localitate( pt mine = cca 3/4 ore) sa ma enervez,sau sa ma cert - tare/cit as fi de calculat de astazi. si sa intru in capcana.
- Nu detaliaza nimeni = se face plata miine interbancara,,noi avem dovada platii,o prezentam dlui executor,,creditorului,acesta = opreste,ridica executarea,sau - pronunta - dosarul incheiat prin - incheiere
- Unde este capcana ? Caci nu cred ca am semnat( poate am uitat) cu dl Executor - vreun Contract de Prestari servicii ? Sau deja am fost - inselat cind - am prezentat - Certificatul Fiscal/Intabularea pe bunul partajat in pierdere pt o SULTA - fara mare importanta ?Urmarea mai mult - Intabularea - decit alte chestii?
Va multumes mult