are 1 an si 8 luni , vreau sa schimb sa cer instantei sa nu o mai las noaptea sa doarma la el, nu stiu care sunt motivele ei ca nu poate sa mi spuna , ideea este ca e singura persoana la care reactioneaza atat de violent si asta dureaza de mai bine de 6 luni
Nu stiu de ce am avut impresia ca e mai mare.
Prin program s-a stabilit sa doarma la tata cand are viztia ?
Ar trebui sa cereti sprijin la protectia copilului.
Ati incercat sa vorbiti cu tatal ?
Un motiv are sigur copilul, e speriat de ceva.. copilul inecepe sa planga cand il vede sau doar cand se desparte de dvs ?
am facut prin notar , da are dreptul sa mearga la domicilui lui dar nu scrie nicaieri in hotararea de la notar ca poate sa stea peste noapte , am incercat sa vb cu tatl comunicarea este zero cu toate ca lucreaza intr o institutie bancara pe post de director , iar eu sunt profesoara si am mai terminat amandoi psihologia , da motivele ar fii ca nu am crezut ca fiind atat de mica traieste atat de mult , ne am certat de cateva ori in prezenta ei si o singura data a fost un scandal monstruos in care am fost abuzata si fizic . nu am avut un avocat care sa ma indrume sa fac pasi buni de asta vreau sa va multumesc ca ma ajutati . sa cer sprijin la protectia copilului am sunat dar nu raspunde nimeni si as vrea sa vad daca pot sa l dau in judecata pentru ca nici pensia alimentara nu ne da doar ii mai cumpara diverse lucruri
Daca ]ncepeţi pe calea judecătorească, vă aşteaptă un calvar ce poate dura ani de zile. Totuşi, tatăl fiind şi psiholog, nu-şi dă seama ce se întâmplă cu propriul copil?
Încercaţi o mediere, e mai bine pentru toţi şi nici nu vă consumă atâta energie şi bani.
Poate tata va înţelege să ia fetiţa numai când nu plânge, când se bucură de vederea lui.
Tata doar in acte
steriel
Vreau sa va prezint si eu o situatie delicata pentru mine. Dupa 15 de trait in concubinaj cu un X a rezultat un copil care acum are varsta de 8 ani. Din ... (vezi toată discuția)