avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare din oficiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare din oficiu

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Se poate lichida din oficiu o societate care nu a avut niciodata activitate (infiintata in 2008) apare ca suspendata la Rc nu i-am reluat activ pana in prezent si nici nu am depus nimik la administratie (declaratii, bilanturi....). Nu vreau sa o merg sa o lichidez la Rc pt ca trebuie certif ca e pe 0, ceea ce insemna ca trebuie sa platesc amenzi pentru declaratii nedepuse....

multumesc

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)