avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire de Impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire de Impozit

Va rog sa-mi spuneti daca sunt absolventa a unor cursuri postuniversitare cu specializarea: Informatica distribuita, beneficiez de scutirea de impozit.

Mentionez ca sunt absolventa a unei forme de lunga durata in cadrul unei altei specializari
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
gpirvuro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 2 Decembrie 2013
Pentru a fi scutit de impozit una din conditii este sa aveti diplomă acordată după finalizarea unei forme de învăţământ superior de lungă durată sau deţin o diplomă acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licenţă, eliberată de o instituţie de învăţământ superior acreditată, având înscrisă una dintre specializările cuprinse în anexa nr. 2, şi prestează efectiv una dintre activităţile prezentate în anexa nr. 1 la Ordinul 539/225/1479/2013.

Prin urmare, postuniversitara in domeniu nu este luata in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma pentru scutire impozit programatori abc82 abc82 Buna ziua, as dori sa aflu daca diploma de la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Informatica, specializarea Informatica, Invatamant la Distanta se ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit it iustin_79 iustin_79 Stimati domni, Mai este in vigoare acea scutire de impozit pentru cei care lucreaza in domeniul IT-ului? Este ea valabila si pentru cei din administratie? si ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pentru programatori Stoiadenisa Stoiadenisa Buna ziua, Am urmatoarea speta: - o persoana aplica pentru un post de Inginer de sistem in informatica. La angajare aduce o adeverinta de la facultate ... (vezi toată discuția)