Am o intrebare legata de un SRL. Acest SRL a fost dizolvat - potrivit Registrului Comertului acest SRL se afla in stare de dizolvare judiciara potrivit art. 237 legea 31/1990. A fost radiat acum in octombrie pentru lipsa sediului social ( sediul de fapt era expirat ). Pe tot parcursul acestor proceduri asociatul unic fost citat la sediul expirat si nu a luat la cunostiinta despre aceste dosare decat acum cateva zile.
Intrebarea mea este urmatoarea: in proprietatea srl-ului se afla un teren, si din cate stiu acesta ar reveni in proprietatea asociatului unic odata cu radierea societatii. Problema e ca asociatul unic este cetatean strain si nu poate dobandi acest teren in proprietate ( nu este nici cetatean al unui stat membru al UE si nici apatrid cu domiciliul intr-un asemenea stat ). Prin urmare, care are fi caile de urmat pentru a lamuri soarta terenului? ( neexistand o lichidare facuta )
Poti invoca faptul ca lichidarea nu a fost efectuata pe cale apelului impotriva hotararii de radiere?