avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursa doctoranzi
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursa doctoranzi

buna seara. as dori sa stiu care este sursa platii burselor de doctorat? banii vin de la minister cu directia stricta ,,burse doctoranzi"??? sau fiecare facultate trebuie sa-si plateasca din propriul buget bursele pt doctoranzi?? si as mai dori sa aflu care sunt criteriile in baza carora unui doctorand la zi i se poate suspenda bursa??? multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:27, 2 Decembrie 2013
In temeiul carui act? Bursa este de stat, din bugetul invatamantului, nu este de la universitate. Asadar, trebuie sa respecte contractul sau sa-i modifice clauzele.
Solicitati raspuns scris si apoi vedem ce-i de facut. Adica sesizati Ministerul invatamantului...
va multumesc foarte mult pt sfat!
Succes!
Pe POSDRU inteleg ca se pot pune conditii, mai draconice decat cele de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Doctoranzi divele divele -exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Retragere studii doctorale Ana Petra Ana Petra Buna ziua, Daca vreau sa mi depun cererea de retragere din cadrul studiilor doctorale, trebuie sa restitui bursa primita? Mentionez urmatoarele: - sunt ... (vezi toată discuția)