avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Convocare sedinta comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Convocare sedinta comitet executiv

situatie: 1- membri comitetului au fost convocati pentru o sedinta urgenta ,convocarea afost facuta de comitetul executiv, dar nu au fost contactati TOTI membri componenti si nici presedintele (care se afla in strainatate cu serviciul) deciziile comitetului sunt statutare avind in vedere ca majoritatea membrilor au fost prezenti si au semnat procesul verbal? 2- comitetul sa intrunit pentru a propune desemnarea unui vicepresedinte (agreat de comitet ) si transmiterea deciziei presedintelui pentru validare si numire a persoanei in functie de vicepresedinte. va multumesc mihaiv1965
Cel mai recent răspuns: 280366 , utilizator 16:51, 23 Martie 2014
Daca nu au fost convocati toti membrii comitetului, atunci ce fel de majoritate a fost?
Trebuia sa fie macar anuntati, daca nu veneau. Poate aveau alta opinie, deci procentul poate sa fi fost altul....
din cei 11 membri ai comitetului au fost prezenti 7 membri la sedinta
@mihaiv1965

1.La punctul unu au fost prezenti 7 din 11 membri deci sedinta este statutara .
Daca aveti dubii felul cum au fost convocat C.E. pe viitor cereti ca datele convocarii sedintelor C.E. sa fie afisat la avizier in felul acesta nu mai pot sa spuna ca nu au fost anuntati .
2.Normal era ca Presedintele daca lipseste o perioada mai lunga de timp sa fi numit el un vicepresedinte dar nu mai mult de 90 zile .Daca depasiti perioada de 90 zile va trebui sa convocati Adunarea Generala si sa alegeti alt presedinte .
multumesc tuturor care au raspuns la intrebarea mea toate cele bune mihaiv1965
Ce actiune pot întreprinde dacă eu, ca membru al Comitetului Executiv, de vreo 3 luni nu mai sunt chemat la sedinte (chiar se uită cîtiva la mine ca la un dusman) doar pentru faptul că n-am semnat prelungirea angajării unui avocat pentru salariul de 1000 lei/lună, stiind că nu era niciun proces pe rol, si, ce e mai important, nu a demarat nicio actiune în Justitie (era în măsură s-o facă, pentru ce avea meseria de avocat ?) în ceea ce priveste cazul celebru cu facturile abuzive din iarna 2012-2013 puse celor 5 familii din Blocul C1 care mai erau bransate la CET Brăila (detalii, vedeti aici: [ link extern ]
NU POT CREDE CÃ M-AU DEMIS ÎN LIPSÃ, AU OARE, LEGAL, DREPTUL ÃSTA, FÃRÃ SÃ MÃ CHEME, SAU FÃRÃ VREUN MOTIV SERIOS ?
Fiecare are drept de vot, de decizie, asa cum crede că e mai bine.
Problema e că nu ni se dă voie să consultăm niciun document care va folosi la apărare în cazul prezentat mai sus.
Potrivit Legii 230/2007, art. 10: PROPRIETARII AU DREPTUL SÃ CUNOASCÃ TOATE ASPECTELE CE TIN DE ACTIVITATEA ASOCIATIEI I AU ACCES, LA CERERE, LA ORICE DOCUMENT AL ACESTEIA [ link extern ]
Ca membru al C.E. n-am mai multe drepturi, inclusiv să pot consulta Expertiza Contabilă, finalizată acum 3 luni, si pe care s-a plătit 4500 lei, tot din banii nostri, ai proprietarilor ?
Nu ar fi trebuit s-o afiseze sau s-o facă cunoscută cel putin membrilor C.E., pentru că este ceva care arată ilegalitătile fostei conduceri, asa cum am stabilit cu totii, că vom înainta plângere penală ? Sau poate s-au întors ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2014
280366, utilizator

Alte discuții în legătură

Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala acameliac acameliac Am initiat o Adunare Generala urmand procedura Legii 230/2007 (asta pentru ca presedintele nu a tinut-o pana la sfarsitul lunii martie, termen dat de lege) cu ... (vezi toată discuția)
Cum se face, mai exact, numirea vicepresedintelui asociatiei? Caligula Caligula Buna seara, In prezent sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari cu un numar redus de proprietari (17), cu o situatie aparte, care nu face obiectul ... (vezi toată discuția)