Ce actiune pot întreprinde dacă eu, ca membru al Comitetului Executiv, de vreo 3 luni nu mai sunt chemat la sedinte (chiar se uită cîtiva la mine ca la un dusman) doar pentru faptul că n-am semnat prelungirea angajării unui avocat pentru salariul de 1000 lei/lună, stiind că nu era niciun proces pe rol, si, ce e mai important, nu a demarat nicio actiune în Justitie (era în măsură s-o facă, pentru ce avea meseria de avocat ?) în ceea ce priveste cazul celebru cu facturile abuzive din iarna 2012-2013 puse celor 5 familii din Blocul C1 care mai erau bransate la CET Brăila (detalii, vedeti aici:
[ link extern ]
NU POT CREDE CÃ M-AU DEMIS ÎN LIPSÃ, AU OARE, LEGAL, DREPTUL ÃSTA, FÃRÃ SÃ MÃ CHEME, SAU FÃRÃ VREUN MOTIV SERIOS ?
Fiecare are drept de vot, de decizie, asa cum crede că e mai bine.
Problema e că nu ni se dă voie să consultăm niciun document care va folosi la apărare în cazul prezentat mai sus.
Potrivit Legii 230/2007, art. 10: PROPRIETARII AU DREPTUL SÃ CUNOASCÃ TOATE ASPECTELE CE TIN DE ACTIVITATEA ASOCIATIEI I AU ACCES, LA CERERE, LA ORICE DOCUMENT AL ACESTEIA
[ link extern ]
Ca membru al C.E. n-am mai multe drepturi, inclusiv să pot consulta Expertiza Contabilă, finalizată acum 3 luni, si pe care s-a plătit 4500 lei, tot din banii nostri, ai proprietarilor ?
Nu ar fi trebuit s-o afiseze sau s-o facă cunoscută cel putin membrilor C.E., pentru că este ceva care arată ilegalitătile fostei conduceri, asa cum am stabilit cu totii, că vom înainta plângere penală ? Sau poate s-au întors ...