avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxã localã nouã anuntatã cu 6 luni înainte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxã localã nouã anuntatã cu 6 luni înainte

Vă rog să-mi spuneți dacă este adevărat că un impozit sau taxă locală nouă trebuie anunțată cu cel puțin 6 luni înainte?Deci dacă este legal ca pentru o taxă stabilită în decembrie 2012 (de care nu am avut cunoștință, în februarie când am depus declarația de impunere pentru firmă, nu mi s-a specificat acest lucru), acum să mă anunțe să plătesc nu numai pe 2013 ci și pe 2012, și încă cu penalități de întârziere.
Ce pot să fac? că nu mi se pare corect.

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 poate fi rectificata? elena1312 elena1312 Buna ziua, pentru numai 300 lei am intrat la impozit 3%, dar am gasit o factura emisa de mine care nu a inregistrat-o contabila mea, care este de 500 lei si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare penalitati SEIMEANU_SARA SEIMEANU_SARA Pentru plata cu intarziere in 2011,a unor impozite , in 2012 primesc decizie ptr. accesorii. Intrebarea mea este daca aceste accesorii le trec pe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Notificare nedepunere declaratie 100 florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am infiintat un SRL in decembrie 2012, iar in aprilie 2013 am mers la ANAF pentru inregistrarea fiscala si in scopuri de TVA. In declaratia de ... (vezi toată discuția)