Multumesc de raspuns. In acest caz ce e de facut pentru ca in CF inca este valabil Ordinul Prefectului, nu este specificat in hotarare ca se transcrie in CF nulitatea ordinului si cei de la CF spun ca nu pot nota in CF trecerea terenului pe statul roman daca nu este specificat expres acest lucru ci numai emiterea unui nou ordin.Pe mine ma intereseaza terenul si desi de presupune ca nulitatea actioneaza ca si cand nu ar fi existat niciodata acel OP,daca nu este sters din cartea funciara se presupune ca terenul este tot al celor care au avut OP. Daca dau in judecata primaria ,unde am cerere de retrocedare pentru acel teren o sa mi se respinga(presupun) ca fiind terta persoana ?Va rog dati-mi cateva variante de incercat. Multumesc
Buna ziua. Ma intereseaza daca o decizie definitiva si irevocabila care stipuleaza "emiterea unui nou ordin al prefectului" mai este valabila la 6 ani de la data ei, respectiv daca prefectul este obligat sa emita un nou ordin prefect in baza ei , sau decizia are termen de decadere de 3 ani si prefectul nu mai este obligat sa respecte acea decizie. Cine trebuie sa depuna actele de inscriere in CF pentru trecerea in proprietate a terenului la care i-a fost anulat ordinul prefectului(din proprietate privata in proprietate de stat)?
~ final discuție ~