avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare, contract comodat sau prestari ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare, contract comodat sau prestari servicii

Buna ziua,

Inca o data va cer ajutorul, este vorba despre un pfa care de curand si-a deschis un salon, are cativa angajati (manechiurista, pedichiurista). Vrea sa inchirieze unui alt pfa camera unde se desfasoara activitatea de cosmetica. Ce document ar trebuii intocmit? un contract de colaborare, de comodat? unde inregistrez documentul respectiv? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mitran , Consilier juridic 14:40, 4 Decembrie 2013
Se va incheia un contract de comodat!
Se va inregistra contractul la Circa Financiara!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2013
Bogdan Mitran, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Colaborare intre 2 pfa in domeniul serviciilor de intretinere corporala bulaieugen bulaieugen Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspuns la o intrebare. Am un PFA cu impozitare in baza normei de venit, in baza caruia este deschis un salon de intretinere ... (vezi toată discuția)