Ok, complicat cu procesul in alta parte. Eu vreau sa rezolv aici, sau macar in Europa. Stie cineva un consultat pe IT cu studii juridice care m-ar putea ajuta?
Eu am ipurile de la 2 situri de profil matrimoniale etc. Unul este de la un server de hosting din Fr care oferta hosting pe cloud din cate imi dau seama. (este acelasi care oferea hosting la wikileaks) - asta in cazul in care datele trimise de siturile de matrimoniale judecatorilor sunt reale. Iar al doilea din cate vad a fost anonimizat folosind Tor(probabil cu un plugin de firefox). Inca nu stiu ce sa fac cu informatia asta, dar ma mai gandesc.
As vrea sa obtin si logurile de la siturile de matrimoniale si desi insanta a trimis 2 cereri in acest sens , ei tot nu le-au trimis, ai au trimis din nou ip-urile dupa care s-au creat conturile, si nu logurile. Ce pot face in acest sens?
Mai am o intrebare. Am pus o plangere penala la politie, si am primit raspuns cum ca s-a inceput urmarirea penala pentru "rapandire de matriale obscene" importiva persoanei X(asta a fost acum 6 luni,si de atunci liniste). Intre timp eu am castigat ordonanta de urgenta care ii intrezice paratului sa mai faca nebunii pe net. Are rost sa mai formulez o plangere la
[ link extern ] /
in care sa le dau updateul de la procesul civil, si ce probe noi am gasit?