avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de autor

Buna,

ce se poate face ex. eu produc o poza. o alta persoana o posteaza pe pagina lui de facebook fara sa citeze de unde are poza, fara sa citeze autorul/producatorul. Cu toate ca a fost avertizat persoana acea, tot nu a reactionat.

Ce si Unde se poate face ceva?!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:51, 10 Aprilie 2016
Daca va arde de umblat dupa potcoave de cai morti, dati-l in judecata (cu conditia sa stiti cine este in realitate si sa i-o puteti dovedi si judecatorului).
Cunosc IP-ul.

Daca dumneavoastra sunteti Avocat, atunci nu e de mirare ca nu functioneaza nimic in romania!
Bun, cunoasteti IP-ul. Daca e IP de TOR sau proxy de anonimizare, nu mai e nimic de cercetat mai departe. Daca nu e, trebuie dat in judecata providerul caruia ii apartine IP-ul pentru a deconspira datele personale. Asta trebuie facut in tara in care-si are sediul providerul. Dupa ce castigati acest proces (nu e scris in stele ca-l veti castiga, puteti pur si simplu pierde bani, nervi si timp degeaba), va trebui sa dati in judecata persoana respectiva in tara in care domiciliaza. Acest proces iara nu e scris in stele ca-l veti castiga. Iar in caz ca-l castigati si va fi pus la plata, daca nu are salariu si proprietati care pot fi vandute va veti alege cu fix nimic, in ciuda tuturor cheltuielilor si eforturilor facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!vin cu o problema si v-as fi recunoscatoare pentru ... Ada blondy Ada blondy Buna ziua!vin cu o problema si v-as fi recunoscatoare pentru ajutor...cineva posteaza poze cu mine denigrandu-mi imaginea! Pot actiona in instanta atat ... (vezi toată discuția)
Hartuire online Ioana899990 Ioana899990 De ceva timp cineva (care se ascunde) ma calomniaza si spune celor apropiati informatii negative si inventate prin intermediul retelelor sociale. Se poate ... (vezi toată discuția)
Defaimare Mara Maria Mara Maria Am fost defaimata de pe un cont fa Ls facebook .Intrebarea mea este pot afla cine este proorietarul contului fals (vezi toată discuția)