avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire

Buna ziua! Ma intereseaza daca pot cere revizuirea unei hotarari prin care s-a dispus raspunderea materiala a administratorului in conditiile in care:
- hptararea s-a pronuntat in urma cu un an
- mi-am schimbat domiciliul(faptic dar nu in buletin) in urma cu 3 ani si nu am avuit cunostinta de proces, sau termene de judecata, citatii etc
- in hotarare s-a retinut faptul ca as fi administratotul firmeo-lucru neadevarat- impreuna cu administratorul real
- am luat la cunostinta abia acum 2 zile cand mi s-a pus poprire pe cont la banca

Exista posibilitatea sa rastorn situatia? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia de întreținere pentru copil Cristinuța2 Cristinuța2 Este normal să se stabilească pensia de întreținere pentru copil la minimul pe economie din Anglia, doar pentru faptul că tatăl a lucrat in Anglia până ... (vezi toată discuția)
Procedura citare judecata fond viciata, imobil scos la vanzare! Bobonex1 Bobonex1 La inceputul anului 2013 am fost chemat in judecata, obiectul actiunii fiind ordonanta de plata pentru o anumita suma de banii care reprezenta chiria pentru un ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare adidoro adidoro va rog sa ma ajutati la un motiv de introducere a contestatiei in anulare si anume: se poate introduce o cerere de contestatie in anulare motivul fiind ... (vezi toată discuția)