Buna ziua.Tatal meu a construit o casa la tara in 1968.La acea data la limita proprietatii,vecinul avea o gradina.In anul 1975,vecinul a construit si el o casa,dar a asezat-o la 50 cm.de gardul despartitor.Dupa ce ca distanta dintre casa lui si gadul despartitor este mica,acum vrea sa construiasca si etaj(cu meseriasi neautorizati).Este legal?Cui trebuie sa ma adresez?Mai am o problema.Acelasi vecin a construit lipit de gard, anexe pe o lungime de 15 metri,dar nu are autorizatie decat ptr.6 metri.Avand si o inaltime de 3.5 metri va dati seama ca este destul de incomod ptr. mine,tinandu-mi foarte multa umbra.Cui trebuie sa ma adresez?Va multumesc.
Va puteti adresa serviciului urbansim din cadrul Primariei, de asemenea putei promova o actiune prin care pe cale de ordonanta presedentiala sa cereti obligarea vecinului sa sisteze construtiile pe care vrea sa le ridice fara autorizatie, iar in privinta anexelor de pe hotar o actiune prin care sa cereti sa fie obligat sa le ridice intrucit va prejudiciaza.