avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere dispozitie curatela-durata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere dispozitie curatela-durata

buna seara, mama mea este persoana cu grad 1 de handicap cu insotitor, de la comisia de evaluare persoane m-au trims la judecatorie pentru a obtine dispozitia de curatela. Am depus cererea si actele necesare prin posta.Cam cat timp dureaza pana obtin aceasta dispozitie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara..va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără ... (vezi toată discuția)
Tutore persoana bolnava de altzeihmer Olimpia Becheru Olimpia Becheru Mama mea, 87 ani are certificat de handicap definitiv. Ea locuieste cu tatal meu in varsta de 83 ani care este si insotitorul mamei. Tatal meu plateste o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea indemnizatiei de insotitor conf. art.42 alin.4 din legea 448/2006 animarsrl animarsrl Buna ziua, in cazul persoanelor cu handicap grav psihic sau mental. Rudele acestora care solicita indemnizatia de insotitor trebuie obligatoriu sa aiba ... (vezi toată discuția)