avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu medical

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca unui angajat aflat in somaj tehnic i se poate plati concediu medical? Care este baza legala?
Mentionez ca contractul individual de munca este suspendat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: fritache , utilizator 14:39, 9 Decembrie 2013
Da, are aceasta obligatie . Suspendarea c.i.m. ca urmare a unui concediu medical este o suspendare de drept care primeaza inaintea celorlalte suspendari ale c.i.m. - la initiativa salariatului sau a angajatorului.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului medical beldie beldie Cum se face plata certificatului medica, lunar de angajator sau dupa recuperarea sumelor de la Casa Nationala de Sanatate? Am un caz in familie, accidentul s-a ... (vezi toată discuția)
Concedi medical Carmenkamy Carmenkamy Buna ziua ,Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca concediul medical pe Ianuarie si Februarie2018 .Am fost la Casa de asigurări si bani au fost virati în contul ... (vezi toată discuția)
Nu am primit concediu pre si post natal mariana_ene32 mariana_ene32 Buna ziua. Am nascut in decembrie 2015 ,si fostul angajator nu mi-a platit concediul pre si post natal,pe motiv ca nu ia virat statul banii.Copilul are deja 2 ... (vezi toată discuția)