avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate firma

Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate comert en-gros utilaje si mai are mai multe obiecte secundare de activitate.Acum as vrea sa-i extinda activitatea si pe langa comertul cu utilaje sa comercializeze si haine.Comert cu ridicata imbracaminte-incaltaminte existand ca obiect secundar de activitate.
Ce demersuri mai trebuie facute pentru a comercializa si imbracaminte?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 16:11, 6 Decembrie 2013
depunerea deciziei/hotararii la reg. comertului prin care infiintati punctul de lucru/sau autorizati la sediu acesta activitate. Dupa obtinerea rezolutiei de la reg comertului va fii nevoie de autorizarea acestei activitati la Primarie (depinde in ce sector isi desfasoara aceasta activitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare depozit en-gros georgelgica georgelgica Buna ziua! Pentru a comercializa produse en-gros este obligatoriu ca firma sa aiba ca obiect principal aceasta activitate? Ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)