avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doua Decizii ale Curtii de Apel -contradictorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Doua Decizii ale Curtii de Apel -contradictorii

Buna seara.
La ora actuala detin un contract Vanzare-Cumparare, autentic, pe o suprafata de teren si o constructie.Dupa ce a fost atacat, cerandu-se anularea lui, acesta a ramas valabil avand si o decizie a Curtii de Apel definitiva si irevocabila emisa in anul 2007.
La ora actuala m-ai exista o Decizie a Curtii de Apel (aceiasi curte), emisa in anul 2011, in care o parte din terenul meu este atribuita altcuiva(avand calitate de mostenitor), despre contractul meu nu s-a pomenit nimic in dispozitivul ultimei decizii, desi am fost parte in proces.
A fost ceruta evacuarea mea de catre mostenitorul cotei parte din pamantul aflat sub casa mea, actiunea fiind respinsa.
Ce am observat a fost ca in motivarea deciziei , Judecatorul a specificat ca " constructia C2(a mea) amplasata pe terenul reclamantului apartine paratilor..."
Eu acuma va intreb:
-cui apartine de fapt acest teren?
-la recurs, exista sanse sa fiu evacuat?
-cum ramane in continuare cu situatia mea, ce as putea sa fac sa fiu lasat in pace si sa nu m-ai fiu "tarat" prin tribunale?
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
1970dan, utilizator

Alte discuții în legătură

Tema pentru facultatea de drept DanielB1970 DanielB1970 Buna ziua. Stiu ca aici se dau doar explicatii si trebuia sa scriu pe scurt, dar pentru a intelege speta am detaliat putin. Am sa va prezint o speta care, ... (vezi toată discuția)
Evacuare damalumil damalumil Buna ziua. Iata ca am ajuns la o alta etapa a calvarului nostru care se desfasoara de 11 ani. Pe scurt.Am cumparat un teren de circa 86 pe care se afla o ... (vezi toată discuția)
Executare silita damalumil damalumil Buna ziua. In urma unui proces in care am fost implicat fara voia mea, exista o decizie a Curtii de Apel in al carui dispozitiv eu nu apar definit ca ... (vezi toată discuția)