avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Mai conteaza media de la licenta pentru admitere la ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Mai conteaza media de la licenta pentru admitere la INM?

Va rog sa-mi spuna si mie cineva daca se ia in calcul media pe care ai obtinut-o la licenta ca si conditie de acceptare a dosarului pentru inscriere la concurs. Stiam ca in anii din urma, aceasta medie conta pentru dosarul unui candidat la admiterea in INM.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 21:51, 16 Mai 2009
Am aflat ca nu mai conteaza,nu stiu in ce masura este si adevarat.
nu conteaza
Nu mai conteaza media de la licenta.....dar trebuie sa inveti pentru a lua examenul. Adica , se transpira rau de tot cu burta pe carte....
Media de la licenta nu mai este conditie de participare la examen, este intradevar un pic greut, dar nu imposibil, si nu de speriat, daca citesti logic sunt sanse mari...Mult succes!
Păi mi se pare destul de corect că s-a scos, din moment ce la unele facultăţi nu se mai dă examen scris la licenţă, doar prezentarea lucrării.

Alte discuții în legătură

Notele din facultate shady shady Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ? (vezi toată discuția)
Se pregateste ceva ............ Varga Lorant Varga Lorant Stie cineva ce se pregateste, cei de la INM toate ziua fac adrese catre CSM pt. modificarea examenului in anul 2007, desi pe undeva nu inteleg din cate stiu in ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)