avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semnatura martor proces verbal de contraventie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semnatura martor proces verbal de contraventie?

Buna ziua.In cazul in care refuz sa semnez un proces verbal de contraventie din cate stiu mi se comunica prin posta in termen de 15 zile alaturi de semnatura unui martor cum ca am refuzat semnarea eu.Intrebarea e Unde gasesc semnatura martorului ?
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 14:29, 9 Decembrie 2013
Art. 14 din O 2/2001prevede:
(1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului
in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii
.

il puteti contesta in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de continutul acestuia adica de la comunicare data postei sau afisarii

semnatura martorului o gasesti in partea de jos, este un chenar impartit in 3, cu loc pt semnatura ag constatatot, semnatura matorului asistent si semnatura contravenientului.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2013
janapress, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire pv constatare contraventie la o data ulterioara liviu_co liviu_co Dau exemplul meu: - contraventie simpla savarsita in 12.12.2014 (parcare fara plata). - Intocmire PV constatator si stabilire sanctiune in 07.04.2015. PV ... (vezi toată discuția)
Contestare pv nesosit sebastiant sebastiant buna ziua, am fost oprit de politie cu depasire de viteza, am cerut sami arate verificarea metrologica a radarului dar politistul a refuzat ceea ce am ... (vezi toată discuția)
P.v. nesemnat peugen68 peugen68 Buna seara, am fost oprit de un echipaj ca ma deplasam cu 80 km/h in localitate. Nu am vrut sa semnez procesul verbal. Mi-au inapoiat actele si am fost lasat ... (vezi toată discuția)