Buna ziua,
In programul anual al achizitiilor publice au fost cuprinse "lucrari de reparatii generale si renovare cladire" CPV 45453000-7, "Lucrari montare ferestre si usi PVC cu geam termopan" CPV 45441000-0 si "lucrari de acoperire podea" CPV 44112200-0, fiecare mai mici de 15000 euro. Lucrarile nu au fost efectuate pentru toata cladirea pentru ca nu au ajuns banii. Au fost efectuate pe un nivel si au fost incheiate contracte separate cu firme specializate pe lucrari de zugravit, pe montat ferestre si usi si pe acoperire podea.
Suntem acuzati ca am impartit lucrarile in 3 si nu am facut o singura lucrare. Era obligatoriu sa unim lucrarile si sa lucram numai cu o firma care sa fie specializata in toate aceste lucrari?
Investitii
Lielena
Buna ziua,
Suntem o regie in subordinea unei primarii. La controlul Curtii de conturi am fost acuzati ca am incadrat gresit la investitii lucrari de vopsire/ ... (vezi toată discuția)
Dosar de achizitii
xy
Daca am o lucrare de inlocuire ferestre cu tamplarie PVC cu geam termopan si manopera aferenta, pot utiliza 3 coduri CPV?
1.Pentru achizitie tamplarie PVC si ... (vezi toată discuția)