avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru teren

Am o mostenire de la bunici, o casa la tara la care am vrut sa fac cadastru sunt mai multi mostenitori si dorim impartirea ). In titlul de proprietate sunt 1340 mp, iar la masuratoare a rezultat 1900 mp.
Cel care imi face cadastru, mi-a spus ca mp reali, cei din masuratoare, vor fi trecuti in acte numai daca actionez in instanta. Am luat legatura cu un avocat si mi-a spus ca imi trebuiesc urmatoarele documente de la primarie ( pe langa cele care contin mostenitorii )
1. Rolul agricol ( istoricul ) din anul 1980 al casei.
2. Adeverinta ca imobilul si curtea aferenta nu face parte din domeniul public.
3. Certificatul fiscal.
Problema este ca primaria din comuna imi spune ca nu elibereaza rolul agricol, ca "n-a eliberat la nimeni pana acum".
Cum ar trebui sa procedez ? Sa incerc si la alt avocat ? Sau acestea sunt acetele care se cer in mod normal ?

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Cadastru - diferenta masuratoare Adriana68 Adriana68 Am vrut sa fac cadastru la o casuta la tara si din masuratori a rezultat ca suprafata este mai mare decat cea inscrisa in titlul de proprietate, care la randul ... (vezi toată discuția)
Buna seara dupa decesul tatalui am depus taxa de succesiune si ... Suzy.B Suzy.B Buna seara Dupa decesul tatalui am depus taxa de succesiune si in urma discutiilor cu notarul tatal meu à facut o cere pt titlul de proprietate pt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac acte la casa si nu stiu cum monikuttza892007 monikuttza892007 mama a primit de la bunica o casa dar problema este ca nici bunica nu avea acte pe ea,dar la primarie a platit pe numele ei casa,acum bunica a decedat si nu ... (vezi toată discuția)