avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Perioada banca- executor- etape
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Perioada banca- executor- etape

Care sunt etapele care se parcurg de la banca pana la executarea silita? Cat dureaza aceasta perioada?
Cum se face o executare silita pentru neplata datoriei la banca in cazul in care nu exista nici o garantie? Se va retine suma respectiva din salariu? E nevoie de o hotatrare judecatoreasca? Care este procedura? Mentionez ca este de datorie in jurul sumei de 1 000 de euro ( cam 5 000 de lei).

Cel mai recent răspuns: geta6 , utilizator 18:57, 10 Decembrie 2013
Banca formuleaza cerere de executare silita. Executorul solicita incuviintarea executarii silite de la judecatorie, dupa care incepe procedura. Pot fi executate orice bunuri sau venituri ale dvs, indiferent daca ati constituit sau nu garantie. Pt suma asta, daca aveti venit, se va executa prin poprire asupra acestuia, nu se ajunge la executare imobiliara.
Cam cat dureaza aceasta procedura? Se primeste vreo citatie de la judecatorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banca geta6 geta6 Cum se face o executare silita pentru neplata datoriei la banca in cazul in care nu exista nici o garantie? Se va retine suma respectiva din salariu? E nevoie ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executare geta6 geta6 In cazul unei datorii la banca neachitata , executorul trebuie sa treaca prin tribunal? Se primeste vreo citatie? (vezi toată discuția)