avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Impozit forfetar pentru pensiune
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Impozit forfetar pentru pensiune

au fost atatea variante de impozit forfetar incat nu mai stiu ce se aplica de la 1 ianuarie 2014??
am o pensiune in mediu rural clasificata la 3 margarete;pe ce baza se impoziteaza??
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 10:56, 10 Decembrie 2013
inca nu s-a modificat nimic.... e ca pana acum. Insa mai au timp sa modifice codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2010 adelamoldovan1971 adelamoldovan1971 cum se calculeaza impozitul forfetar pt o pensiune cu restaurant si strand.?caen 5510 (vezi toată discuția)
Impozit forfetar 2014 rodicaonet rodicaonet Buna dimineata, Dupa cum bine stim subiectul impozitului forfetar pentru anumite tipuri de activitati a facut valuri la un moment dat, insa , de o vreme, ... (vezi toată discuția)
Anexã la actul normativ privind impozitul forfetar LAURA_79 LAURA_79 Am intalnit acest document pe net, poate sa imi spuna cineva cat de autentic este si daca are o data de aplicare? 1. Titlul IV va avea următorul ... (vezi toată discuția)