avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru cetatean strain aflat in Uganda
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru cetatean strain aflat in Uganda

Buna ziua.Stiu ca nu este forumul potrivit pentru ce vreau eu sa stiu dar nu am primit raspunsuri in alta parte.Poate ma puteti ajuta dvs.Vreau sa trimit o invitatie pentru a vizita tara noastra unei persoane de origine indiana care locuieste in Uganda respectiv orasul Kampala.Nu este cetatean al acelei tari ci doar locuieste acolo cu permis de munca.Mi s-a spus ca nu pot trimite invitatie deoarece nu este cetatean al Ugandei si pentru ca Romania nu are ambasada in Uganda cum nici Uganda nu are ambasada in Romania.Deci ce pot face in acest caz?Cum ii pot trimite invitatie.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 00:36, 12 Decembrie 2013
Poate obtine viza din Kenya pentru ca ambasada noastra de acolo reprezinta Romania si in Uganda.
Trimiteti un e-mail aici si cereti detalii, e al sectiei noastre consulare din Kenya:
consulara@romanianembassy.co.ke
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie Daize86 Daize86 Sunt cetatean strain si ma insor in cateva luni. Intrebarea mea este: care sunt actele necesare pentru incheierea casatoriei? nu avem ambasada aici in ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)