avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificare

Se poate considera calificare , specializarea de tehnician in automatizari, obtinuta la absolvirea unui colegiu tehnic, pentru a putea fi angajat ca muncitor calificat intr-o institutie bugetara?
Pe ce post poate fi angajat cu aceasta specialitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 11 Decembrie 2013
Este o calificare acea specializare.

Se poate incadra :
311309 - Tehnician mentenanta electromecanica - automatica echipamente industriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare post de tehnician (la stat) pentru persoana cu studii superioare ingineresti k1mihai k1mihai Buna ziua. Pot aplica pe un post de electromecanic in domeniul public (de stat) daca am studii de inginer electroenergetician tinand cont de faptul ca in ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)