avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea proiectul de ordonanta privind impozitul forfetar
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

proiectul de ordonanta privind impozitul forfetar

Eu apreciez ca o discutie pe aceasta tema se impune incat prin actul normativ promovat ,guvernul Romaniei instituie niste impozite aberante , fara alta baza decat fantezia celor care au conceput ordonanta...
Eu inteleg ca situatia financiara a Romaniei este critica, insa lovitura data intreprinderilor private este naucitoare.
O masura anticriza atat de aberanta, care vine sa impoziteze sume neincasate, numai o minte bolnava putea concepe.
Sau poate ca nu am dreptate..poate geniile care concep legi stiu o cale prin care sa faci bani din neant si atunci nu imi ramane decat sa le cer reteta....daca se afla prin zona vreun alchimist...rog sa raspunda ..cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 12:25, 14 Mai 2009
S-a mai discutat in forum despre asta.Nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu treaca Ordonanta.
S-a discutat, nu ma indoiesc..dar ca de obicei , in astfel de situatii ramanem la discretia divinitatii.Sper sa nu sfarsim ca Becali, acuzat de excesiva religiozitate..Glumeam.Amar ce-i drept.Multumesc pentru solutie.
O sa devenim cu totii niste habotnici.Din ce in ce mai mult ne uitam in jur si ne crucim.
Somnul natiuni naste monstri
impozitul forfetar este neconstitutional , pentru ca prin constitutia romaniei se garanteaza drepturi egale pentru toti cetatenii, iar prin acest impozit se face o diferentiere clara intre cei cu cifra de afaceri mici si cei cu cifra de afaceri mare, creeandu-se un avantaj foarte clar firmelor cu rulaj mare. faceti o mica comparatie, astfel:
- pentru o cifra de afaceri de 12.000 euro trebuie platit impozit 2.200 lei (500 euro) euro, iar pentru o cifra de afaceri de 30.000.000 euro se plateste 22.000 lei, doar de 10 ori mai mult, pe cand cifra de afaceri este de 2.500 ori mai mare.
de aici rezulta ca este o adevarata concurenta neloiala a firmelor mari cu ajutorul guvernului, prin care se urmareste anihilarea firmelor mici si pentru a acapara totul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi neconstitutionale in vigoare zinca iulian zinca iulian Legea impozitului forfetar -- lege neconstitutionala . impozitul forfetar este neconstitutional , pentru ca prin constitutia romaniei se garanteaza ... (vezi toată discuția)
Au fost publicate normele de aplicare a modificarii codului fiscal referitoare la impozitul forfetar Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro va prezinta in varianta integrala HG nr. 488/2009 - completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal. Pentru a le citi, va ... (vezi toată discuția)
Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)