avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune imprumut bancar cu... intrebari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune imprumut bancar cu... intrebari

imprumut nevoi pers fara garantii; drept despagubire pt pierdere loc de munca prin disponibilizare, cu cerere care se depune la creditor. banca cesioneaza contractul unei firme de recuperare creante iar aceasta spune ca nu mai pot cere despagubire pt ca banca a reziliat contractul. intrebare: beneficiarul cesiunii nu are obligatiile bancii in integralitatea lor? cum poate rezilia banca numai ce ii convine, eu raminind obligat iar ei nu? mi-au spus ca-mi trebuie 3 vize de somaj pe carnet somer pt a cere despagubirea iar apoi au cesionat fara a fi notificat in scris. cum si unde pot ataca porcaria pe care o fac astia? banca invocase anterior obligatia mea de a plati intii (ca somer!!), urmind ca ulterior sa fiu despagubit. nu e o clauza abuziva? cum descurc situatia asta, mai ales ca prea sintem considerati o natie de prosti buni de muls si de ingenuncheat? bancile si firmele de recuperari n-au interes sa ceara bani de la asiguratori pt ca micii fraieri sint mai usor de santajat si de amenintat. rog un pic de sprijin si multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: leonard gheorghe , utilizator 12:52, 12 Decembrie 2013
1 despre ce suma este vorba ?
2 cand s-au intamplat astea ?
3 daca asiguratorul este tot din banca, au tot interesul sa platesti tu
4 pt ca ai asigurarea ar trebui sa plateasca ei, dar...
5 spune-le sa te dea in judecata
4000 euro, rest din 10500 returnabili in 10 ani, conf. contract. in martie am ramas somer, in 23 aprilie mi s-a constituit dreptul la somaj iar in 29 august banca a cesionat catre firma. asigurarea era prin alta banca decit cea creditoare, dar nu vor batai de cap; in plus, banca va cauta sa dea pe firma care apreluat creanta. daca le spun celor de la firma sa ma dea in judecata vor spune cxa n-au nevoie si ca ma vor executa silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua. Sa va spun \"mica\" poveste. Sora mea a facut acum multi ani un credit si dupa aceea,pana in 2008 a facut cateva refinantari,ultima fiind la ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa nightgay nightgay Este corect ca asigurarea casei cumpărată în baza unui credit ipotecar să fie cesionata băncii în cuantum maxim. Altfel spus, credit 33000€, sold la ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)