avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA radiat factura neachitata la chirie....
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA radiat factura neachitata la chirie....

Buna ziua!
Pfa-ul despre care este vb a fost suspendat in 2011 si radiat in 2013. Au ramas restante 2-3 facturi de chirie la spatiul unde si-a desfasurat activitatea. Firma care administreaza spatiul a decis, la data respectiva, sa ia marfa existenta din magazin drept gaj pentru plata chiriei. Mentionez ca valoarea marfii fara adaos comercial depasea valoarea chiriei datorate. In luna decembrie ac acestia au notificat PFA ptr plata chiriei. Mai mentionez ca exista un pv prin care acestia au ridicat marfa respectiva.
Care ar fi rezolvarea acestei probleme.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:29, 24 Decembrie 2013
Dupa radiere, bunurile la valoarea lor de inventar dar si datoriile pfa-ului au trecut la persoana fizica care eventual poate fi fortata sa plateasca acele datorii.
Am inteles ca deja au oprit ei drept gaj o parte din marfa. Discutati cu ei si vedeti daca e de ajuns pentru acoperirea respectivei datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)
Pfa ionitalavinia ionitalavinia Mama mea a decedat in luna februarie 2015, dansa era pensionara si avea infintat PFA pe numele ei, care nu mai producea venituri din anul 2013.PFA-ul are si la ... (vezi toată discuția)