avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Conditiile in care se face solicitarea subventiei pe ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Conditiile in care se face solicitarea subventiei pe suprafata

Care sunt documentele necesare pe care trebuie sa le depuna un " arendator" la Agentia de plati si interventie in agricultura, astfel incat sa obtina subventia la plata pentru folosirea terenului agricol al arendasilor ?
Agentia de plati si interventie in agricultura poate acorda subventia fara ca arendatorul sa depuna tabelele cu arendasii si suprafata fara viza Unitatii Administrativ Teritoriale, in speta Primariile ?

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)