avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie - retragere plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie - retragere plangere

am depus o plangere penala pentru talharie ,pot sa o retrag de la politie ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaigmihai , utilizator 21:51, 15 Decembrie 2013
Nu se poate retrage plangerea in cazul infractiunii de talharie.
va multumesc,dar mai am o intrebare,eu am lovit pe individul care a facut tilharia cu pumnul i fata iar acesta a cazut cu capul de ciment pot fi cercetat la art 184 deoarece leziunea sa provocat de la lovitura cu cimentu mentionez ca mam aparat de acesta
Puteți invoca legitima apărare, însă trebuie să și dovediți, cu martori, că lucrurile s-au petrecut așa cum afirmați.
martori sint dar ma interesa daca ma incadrez si la art184
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
mihaigmihai, utilizator
Da, puteți fi încadrat la acest articol, doar că, dacă dovediți legitima apărare, nu va exista răspundere penală în ceea ce vă privește.

Alte discuții în legătură

Art.194 vatamarea corporala mihaigmihai mihaigmihai buna seara ,am si eu o problema si as dorii un raspuns.In urma cu 4 luni am avut un comflict cu un cetatean care la tilharit pe copilul meu iar eu am fost sa ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala mihaigmihai mihaigmihai buna ziua ,in urma cu aproape 2 luni am avut un incident cu un cetatean care ia luat bani copilului mai exact la tilharit bagindui mina in git ,copilu a venit ... (vezi toată discuția)
Art. 194 litera e - vatamarea corporala mihaigmihai mihaigmihai in urma cu 4 luni am avut un conflict cu un cetatean care mia tilharit baiatu ,m am dus sa vorbesc cu acesta dar a devenit violent si a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)