avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie prescrisa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie prescrisa

Buna seara
Daca o persoana are o datorie prescrisa deja insa doreste sa faca o cerere la Biroul de credite si sa solicite confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de Biroul de Credit credeti ca se poate intrerupe aceasta prescriptie prin cererea respectiva?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cerere biroul de credite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara Un prieten are o datorie prescrisa insa doreste sa faca o cerere catre Biroul de credite si sa solicite confirmarea daca mai este inregistrat acolo ... (vezi toată discuția)
Plata partiala la o datorie prescrisa claudia_d claudia_d Buna seara, Am o ruda care a facut o gafa, si anume a platit jumatate dintr-o datorie prescrisa. Adica o firma de recuperari creante (in cazul acesta un ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)