avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am voie sa dau de permis???
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am voie sa dau de permis???

in urma cu 5 ani am fost liberat dintr o pedeapsa pentru o fapta cu violenta (T.O.) fara a incalca vreodata vre o lege din codul rutier. Nu am avut permis niciodata si pur si simplu vreau sa stiu daca lege imi da voie sau nu!!!==================== art. 24
"(6) Nu are dreptul să se prezinte la examen pentru obţinerea permisului de conducere persoana care a fost condamnată, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice sau pentru o infracţiune de omor, lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, vătămare corporală gravă, produsă ca urmare a încălcării unei reguli de circulaţie, cu excepţia cazurilor când a intervenit una dintre situaţiile prevăzute la art. 116 alin. (1)."
Cel mai recent răspuns: cristian112 , utilizator 13:15, 26 Decembrie 2013
Dupa cum spune legea pe care ati citat-o, aveti dreptul de a urma o scoala de soferi si de a obtine un permis de conducere!
va multumesc pentru incurajare , am voie sa dau de permis !!! mi au confirmat asta cei de la politie(permise auto) !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi - cazier, legalitate inscriere ioanna83 ioanna83 Buna ziua,as avea foarte mare nevoie de ajutor.Din pacate am dosar penal pentru fals si uz de fals,am primit un an cu suspendare si 2 ani termenul de ... (vezi toată discuția)
Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Cazier scoala de soferi Myhai007 Myhai007 Buna ziua, eu acum 3 ani am fost implicat intr-o bataie din care a rezultat ducerea mea la sectia de politie deoarece cel cu care m-am batut a intrat in ... (vezi toată discuția)