avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit

Buna ziua

Doresc sa stiu daca rog pe un prieten sa imi fac un credit pot face un angajament de plata prin notar ca eu voi plati ratele pana la finalizarea creditului

Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 03:27, 13 Decembrie 2013
între dumneavoastră și prieten puteți încheia orice convenție doriți.
aceasta nu va fi însă opozabilă instituției financiare creditoare. puteți să fiți girant însă dar titularul de credit e cel responsabil de restituirea creditului în primă instanță și dacă el nu se achită de obligațiile de plată urmează să fiți executat dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mary_girl_36 mary_girl_36 o cunostinta doreste sa isi cumpere o masina prin proiectul rabla.Mi-a transmis ca i s-a cerut si un girant moral pentru finalizarea acestiu proiect.Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita dejescuadina71 dejescuadina71 Buna ziua,am primit o executare silita ca girant de la un C.A.R. Mentionez ca am rate credit in valoare de 700 lei,o rata la C.A.R. de 200 lei ca titular de ... (vezi toată discuția)
Partaj m_m m_m Buna izua, Tatal meu urmeaza sa faca un imprumut la banca pentru a-mi cumpara in rate o garsoniera. Contractul garsonierei va fi in consecinta pe numele ... (vezi toată discuția)