avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie titlu executoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie titlu executoriu

am primit os somatie+titlu executoriu de la directia venituri buhet local sector 2 ptr neplata unor amnezi; mentionez ca ptr aceste amenzi sunt un proces cu CNADNR de 2 ani sentintele fiind favorabile mie in sensul anularii respectivelor amenzi dar la care CNADNR a facur recurs.
ma intereseaza:
-la ce institutie pot face contestatia la executare
-unde pot gasi un model de constestatie la executare
-ce documente se ataseaza la contestatie ca dovezi (copiii ale deciziilor instantelor, a recursului facut de CNADNR sau a intampinarii la recurs facute de mine ?!)
multumesc
Cel mai recent răspuns: coiciu , utilizator 14:16, 13 Decembrie 2013
Contestatia se depune la instanta de executare.
Atasati hotararile pronuntate, legalizate plus certificat de grefa pentru recursuri.
la ce instanta va referiti ptr ca titlul executoriu si somatia au fost emise de Directia Venituri Buget Local sector 2 Bucuresti ?! nu exista hotarari pronuntate de vreo instanta si alte docs aferente.., este o simpla somatie si titlu executoriu ptr plata unor amenzi pe care lam dosare pe rol in prezent; in titlul executoriu se mentioneaza ca "impotriva prezentului inscris se paote introduce contestatie la instanta judecatoreasca competenta in termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunostinta"
deci: care este aceasta instanta ?!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)
Termen pt contestatia la executare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Caz: Se face executarea unor drepturi pe baza unei hotariri judecatoresti definitive, fara a se trimite somatie la sediul firmei. Societatea afla de aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare silita BobyGogo BobyGogo Buna ziua, am un credit pe firma garantat cu niste echipamente si cu BO avalizat de catre noi 2 asociati. In contract spune ca garantul renunta la dreptul de ... (vezi toată discuția)