avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzari legume, cum se procedeaza?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzari legume, cum se procedeaza?

buna seara daca nu deranjez as dori sa incep sa vand fructe legume pe piata care sant primii pasi daca este convenabil sa cumpar en gros si sa vand cu amanuntul ce acte sant necesare si cati bani miar trebui pt inceput este cineva din zona vrancea pe care sal pot contacta multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: drahnea , utilizator 18:51, 15 Decembrie 2013
Va puteti autoriza la registrul comertului ca pfa, platitor de venit in sistem real. Cam 250 lei pentru autorizare. Apoi vedeti si cat costa taxa de taraba in piata unde veti inchiria locul de vanzare.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)