avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare sau investire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare sau investire

Dupa noile reglementari o sintinta intr-un dosar de contencios administrativ pentru a fi pusa in executare trebuie doar legalizata sau si investita?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:22, 22 Decembrie 2013
Nu mai este necesara investirea cu formula executorie pe procedura noua.
Dvs doar legalizati hotararea, iar executorul care o va pune in executare va solicita odata cu incuviintarea executarii silite si investirea cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)