avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Spete
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Spete

Buna seara, as dori sa ma ajutati cu 1 speta. Sunt in primul an la Facultatea de Drept si nu le-am inteles prea bine. Orice idee este binevenita.
1.La 10 ianuarie 2011, A a incheiat cu B un contract de imprumut de 10.000 de lei, B avand ca termen de restituire 1 an. In loc de dobanda A i-a cerut lui B ocuparea unui post in departamentul lui B. Dupa 6 luni intrucat B a fost schimbat de la conducere si A nu va obtine postul , A i-a cerut restituirea anticipata a imprumutului cat si plata dobanzii.
Va multumesc anticipat.:)

Alte discuții în legătură

Speta drept civil an i - pareri eXistenZ eXistenZ In primul rand sa ma prezint, sunt student in anul I la Facultatea de Drept , si peste 2 saptamani voi participa in calitate de avocat la un proces simulat. ... (vezi toată discuția)
Penalitatile in contractul de imprumut rianav rianav poate sa-mi spuna cineva, va rog, daca clauza la un contract de imprumut intre doua persoane fizice prin care se aplica penalitati de 0.4% pe zi la suma de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca magda25 magda25 buna ziua,am si eu o problema;in anul 2011 am facut un imprumut la banca coop unirea din teleorman si am achitat ratele imprumutului in luna ianuarie , cand am ... (vezi toată discuția)