Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul mai gasesc nini pe el nici masina. Cartea o am la mine si datele respectivului.Am platit si impozitul la zi. Intrebarea mea este cum pot radia din circulatie masina si care sunt pasii? Va multumesc
Radierea auto din circulatie, cand detinatorul nu mai doreste mentinerea vehiculului in circulatie
Cererea solicitantului;
Actul de identitate al solicitantului in original şi copie;
Copia unui document care atestă deţinerea unui garaj, teren, curte, parcare, unde va fi depozitat vehiculul respectiv;
Certificatul de inmatriculare;
Plăcuţele cu numărul de inmatriculare;
Cartea de identitate a vehiculului in original şi copie;
Fişa de inmatriculare cu viza organului fiscal competent al autorităţii administraţiei publice locale sau certificatul de atestare fiscală;
Certificatul de radiere - 3 exemplare;
Declaraţie pe proprie răspundere a titularului inmatriculării sau a moştenitorilor legali ai acestuia, din care să reiasă că vehiculul nu mai circulă pe drumurile publice;
Procură specială autentificată de notarul public, in cazul in care documentele se depun de o altă persoană decat titularul.
Bună seara,va rog a mă ajuta cu o problemă,figurez la primărie cu o masina inscrisa pe numele meu, de care nu știu nimic,nu am fost niciodată în posesia acestui autovehicul, Figurez cu taxe de care nu știu,de aproximativ 15 ani,ce pot face? Mulțumesc an6
Aveti optiunile :
1. Reclamatie la primaria respectiva.
2. Angajati un avocat si dati in judecata functionarul care nu va rezolva reclamatia si va raspunde negativ, la instantele de contencios administrativ.
Radiere
Georgica112
Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)