avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare Revisal

Cum se completeaza corect partea cu veniturile salariale:
1) la rubrica cu salariul, se trece salariul brut (tarifar+sporuri) si in rubrica de sporuri se detaliaza sporurile?
sau
2)se trece doar salariul tarifar si sporurile defalcate la rubrica de sporuri, se aduna automat la valoarea trecuta mai sus la rubrica de salariu?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:08, 18 Decembrie 2013
2)
Se trece salariul de incadrare brut si separat sporurile prevazute in c.i.m.
Depinde daca lucrati in sectorul bugetar sau in cel privat. In revisal se inscrie salariul de baza brut, iat la rubrica sporuri se inscriu sporurile si indemnizatiile ca procent sau ca suma fixa.
In sectorul bugetar sunt unele sporuri incluse in salariul de baza, iar in acest caz se vor inscrie in revisal doar sporurile care nu sunt incluse in salariul de baza. Ex: invatamantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea in revisal a salariului brut martapopescu martapopescu Buna ziua, Cum se completeaza corect in REVISAL salariul, in conditiile in care exista si sporuri? Ex: CIM: salariul de baza lunar brut - 750 lei ... (vezi toată discuția)
Revisal crmnradu crmnradu Buna seara! Cum inregistrez in REVISAL salariul de 1450 lei, suma in care este inclus si sporul de vechime de 25%? Daca la rubrica sporuri (respectiv sporul ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)