Buna seara,
Acum 6 luni de zile am platit ramburs un mandat postal pentru un colet.A doua zi factorul a venit la usa mi a inapoiat banii spunand ca nu se pot trimite la expeditorul coletului deoarece nu este scris corect orasul unde domiciliaza respectivul..Eu am intrebat atunci..." sunteti sigur ca e normal sa primesc eu si banii si sa ramana si coletul la mn"?Si el a raspuns afirmativ.
Dupa 6 luni am fost sunata de catre nu stiu ce supraveghetor al tranzactiilor facute de posta romana , care pretinde ca eu le datorez banii de pe acel colet ca i am primit fara sa mi se fi cuvenit.Si le am zis ca e greseala lor, ce vina am eu....dar ei au continuat spunand ca ei au platit banii expeditorului pt ca acela a facut plangere ca nu i-a primit, si acum eu tre sa platesc acei bani Postei Romane.
Ce trebuie sa fac?Normal si corect ar fi sa i platesc...dar...exista si alta solutie?
Cred ca exista si o alta solutie. Vi s-ar putea face o plangere penala, pentru inselaciune. S-ar putea motiva ca, in mod voit, ati completat gresit mandatul. Sau, cine stie ce ar putea invoca pagubita.
Sau, puteti fi actionata in judecata, veti plati avocatul lor, taxa de timbru, suma datorata plus dobanda legala.
Mandatul a fost completat de respectiva sau de factor nu de catre mine, nu i am indus eu in nicio eroare nu am prezentat nicio fapta adevarata ca fiind mincinoasa sau invers , ce inselaciune?
Nu vreau in niciun caz sa fac asta daca nu e legal..de asta am intrebat aici.Doar ma gandeam ca, avand in vedere ca e greseala lor, trebuie sa si-o asume...daca normal este ca eu sa le platesc asta voi face.Multumesc.
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)