Este legal un act aditional incheiat in 2002 prin care firma leaga angajatul 5 ani si in caz contrar angajatul trebuie sa plateasca cheltuielile de scolarizare? (fara a preciza suma acestora in actul aditional)
Si cat de legal este un act aditional la contractul individual de munca incheiat la 01.10.02 cand contractul de munca a fost incheiat la data de 01.12.02
Data de pe Actul aditional este 01.10, eu m-am angajat in decembrie cand a fost incheiat si Contractul individual de munca. Probabil ca este o greseala a celor de la Serviciu Personal uitand sa treaca data corecta in Actul aditional. In acest caz este valabil actul aditional?
Probabil este o greseala.
Pai s-a facut scolarizarea?
A fost un curs de 3 zile pentru care exista factura si confirmare ca am participat la acest curs. Suma este destul de mare.
Poate firma sa imi impute aceasta suma pe baza acelui act aditional?
Nu ai precizat daca ai semnat actul aditional. Daca nu ai semnat nu poate sa-ti impute nimic, dar daca ai semnat (sincer nu inteleg de ce, in conditiile in care datele actului nu erau corecte) vei fi pasibila de plata.
Un act aditional este un act care completeaza un alt act (contract, conventie etc.), deci, in cazul tau, obligativitatea achitarii cursului (stipulata in actul aditional) se considera ca este o completare a prevederilor contractului.
Nu poti sa negociezi cu firma o solutie?
Issa