avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie pe propria raspundere asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie pe propria raspundere asociat unic

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca se poate cu privire la urmatoarea chestiune :
Intr-o firma unul din asociati se retrage, administratorul pentru a deveni asociat unic la acea firma, trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu mai detine calitatea de asociat unic intr-o alta societate.Intrebarea mea este: daca administratorul care este persoana fizica straina si are in strainatate o firma la care este asociat unic mai poate avea calitatea de asociat unic la firma din Romania si deci poate sa dea acea declaratie pe propria raspundere ?
Multumesc si astept cat mai curand un raspuns !
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:20, 4 Ianuarie 2014
Nu.
O persoana fizica asociat unic intr-o societate nerezidenta in Ro nu poate detine calitatea de asociat unic intr-o societate constituita pe teritoriul Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma ContSters118165 ContSters118165 ce conditi trebuie sa indeplinesc pt a vinde firma la o societate cu capital strain? (vezi toată discuția)
Infiintare srl prin intermediar? Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi Buna ziua. Care sunt demersurile pentru intocmire dosar pentru infiintare SRL de catre o terta persoana (intermediar): taxe, instituti, etc Din cate stiu eu: ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociati straini luizacsinte luizacsinte Nelamurire !! Infiintare firma in Romania, cu 2 asociati straini, unul persoana juridica si altul persoana fizica. Cum se dau declaratiile pe proprie ... (vezi toată discuția)